Bruk søkefeltet til å skrive inn kategori eller et stikkord som kan være brukt i  problembeskrivelsen.

Kategorier:  ADHD, Allergi, Angst, Avhengighet, Depresjon, Fobier/Frykt, Lese- og skrivevansker, ME, Sinne/Hat/Irritasjon, Sjalusi, Skam/Flauhet, Skyldfølelse, Smerter, Sorg, Spiseforrstyrrelser, Stress, Søvn, Tvangstanker

(Eksempler på stikkord: edderkopp, høydeskrekk, kjøre bil, hodepine, migrene osv)

State
Created 2014-03-04 10:26:40
Din rolle Terapeut
Terapeut Anne Gunn Høiland
Kategori Annet
Overskrift Klienten trenger ikke si hva problemet er
Beskrivelse av problemet Det eneste klienten sa,var at hun hadde hatt det veldig vanskelig, men nå var alt bra. Noe mer enn dette ville hun ikke fortelle.
Tidligere
behandling/ medisinering
Behandlings beskrivelse Klienten hadde det bare bra, god økonomi, fin familie, godt ekteskap osv. Brukte FF. Klienten var glad at alt var trygt og på spørsmål om det ikke alltid hadde vært slik, brøt hun i gråt. Spurte etter sud, men hun bare gråt og ristet på hodet. Begynte med PR1 og så brukte jeg TA. Etter litt pustet klienten roligere og fikk en annen hudfarge. Spurte etter sud, hun hvisket bedre - så jeg fortsatte med TA men la inn PR2 og tok en runde med 9G. Klienten senket skuldrene og la hodet bakover, men ville ikke snakke. Banket litt til og da sa hun nå er det bra. Tok en runde med UA og øyenrulling. Det var merkelig, men spennende å jobbe med kun å ha kroppsspråk å forholde meg til, men det gikk bra og klienten ønsket å komme igjen.
Resultat Klienten var veldig trett etter behandling. Selv sa hun at det var som hun hadde hatt et par glass vin.