Bruk søkefeltet til å skrive inn kategori eller et stikkord som kan være brukt i  problembeskrivelsen.

Kategorier:  ADHD, Allergi, Angst, Avhengighet, Depresjon, Fobier/Frykt, Lese- og skrivevansker, ME, Sinne/Hat/Irritasjon, Sjalusi, Skam/Flauhet, Skyldfølelse, Smerter, Sorg, Spiseforrstyrrelser, Stress, Søvn, Tvangstanker

(Eksempler på stikkord: edderkopp, høydeskrekk, kjøre bil, hodepine, migrene osv)

State
Created 2003-03-18 10:05:27
Din rolle Klient
Terapeut Anne Iren Jahr
Kategori Sinne/Hat/Irritasjon
Overskrift Jeg ble sint for ingenting
Beskrivelse av problemet Problemer med temperament
Tidligere
behandling/ medisinering
Behandlings beskrivelse Jeg er en kvinne på 39 år som ønsket og prøve TFT pga. problemer med temperamentet. Dette var noe som kom da jeg ble mor for snart åtte år siden. Før dette var jeg veldig tålmodig. Jeg synes situasjonen er vond både for mann og datter, og ikke minst meg selv. Også i jobbsituasjon og andre sammenhenger. Jeg har også litt problemer etter at min mor døde i januar 2002. Føler fortsatt en stor sorg.
Resultat Etter at Anne hadde behandlet meg følte jeg meg veldig avslappet, men sliten. Jeg følte fremdeles sorg over min mors bortgang, men ikke så intenst. Jeg avtalte med Anne at jeg skal ta kontakt når jeg vil ha en ny time. Anne har ringt meg flere ganger etterpå, men jeg føler meg fortsatt rolig og harmonisk og blir ikke lenger sint for småting. Jeg er veldig fornøyd med behandlinga, og er 100% sikker på at det er den som har hjulpet meg.