Bruk søkefeltet til å skrive inn kategori eller et stikkord som kan være brukt i  problembeskrivelsen.

Kategorier:  ADHD, Allergi, Angst, Avhengighet, Depresjon, Fobier/Frykt, Lese- og skrivevansker, ME, Sinne/Hat/Irritasjon, Sjalusi, Skam/Flauhet, Skyldfølelse, Smerter, Sorg, Spiseforrstyrrelser, Stress, Søvn, Tvangstanker

(Eksempler på stikkord: edderkopp, høydeskrekk, kjøre bil, hodepine, migrene osv)

State
Created 2003-05-27 21:50:04
Din rolle Terapeut
Terapeut Anita Marthinsen
Kategori Smerter
Overskrift Rastløse bein
Beskrivelse av problemet Rastløse bein/flying i beina
Tidligere
behandling/ medisinering
Behandlings beskrivelse Moren min hadde voldsomt problemer med rastløse bein/flying i beina, og har det ofte. Og hun pleier da også å få det på nattestider som gjør at hun får problemer med å sove. Jeg banket derfor på smertepunktet i noen minutter.
Resultat Hun sa hun følte etterhvert som om blodet strømmet lettere gjennom blodårene og flyingen i beina ga seg helt. Hun beskrev det som helt fantastisk, for noe slikt hadde hun aldri opplevd før. Og det beste av alt var at hun ikke hadde noen plager den natten heller. Og det tok mange uker før hun merket noe som helst til det samme problemet igjen. Og hun sa hun fikk det i forbindselse med endel stress, men problemet var ikke så stort som tidligere. Og i og med at jeg har lært henne å banke på noen av punktene så kan hun også hjelpe seg selv om jeg ikke er tilstede.