Mats Uldal og Bitta Wiese hadde i flere år en visjon om å kunne tilby humanitær hjelp nasjonalt og internasjonalt. De opprettet derfor i 2010 en humanitær stiftelse som nå heter STRONG AGAIN (tidligere Mats Uldal Humanitære Stiftelse). Stiftelsens formål er å tilby humanitært arbeid hovedsakelig basert på Tankefeltteknikker og tilsvarende former for energipsykologi og/eller energimedisin. Arbeidet skal rettes mot mennesker som er rammet av naturens krefter eller menneskelig svakhet (”struck by the powers of nature or the weakness of mankind”) og til mennesker med emosjonelle problemer. 

Vi håper gjennom STRONG AGAIN å kunne skaffe midler til å sende mange dyktige TFT-terapeuter  og -instruktører til kriseområder hvor det er stort behov for traumebehandling og hjelp til å få løst følelsesmessige belastninger. Vi ønsker også å hjelpe de svake og ubemidlede i vart eget samfunn. 

Vi håper at statlige organer kan se at vi har et stort behov for hjelp på disse områdene, slik at vi kan bli aktuelle for statlige støtteordninger. 

 

 Vi bør få økonomisk støtte av staten fordi:

  1. Vi kan gi bort kunnskap som ikke blir borte i korrupsjon eller til militære våpen
  2. Norske bistandspenger blir her brukt til noe som lett observerbart gir gode resultater, med full ”value for money”
  3. Det er en etisk uangripelig måte å bruke bistandsmidler på
  4. Kunnskapen løser store samfunnsproblemer, mennesker kan begynne å arbeide for felles gode når de er kvitt sine begrensende lidelser
  5. Dette sparer enorme utgifter og skaper milliardinntekter for et hvilket som helst samfunn


Bitta i AfrikaVi ønsker også støtte fra private som forstår viktigheten av å kunne hjelpe traumeofre fra hele verden med noe som virker hurtig, er lett å lære og er en suveren hjelp til selvhjelp. 

MUIS har selv bidratt ved å gi stiftelsen 20 gratis utdanningsplasser fra skolen til en verdi av ca 600.000. I tillegg har MUIS gitt 20 ”Gjør det mulig”-behandlingspakker til en verdi av ca kr. 100.000. Disse har blitt/vil bli gitt til organisasjoner og enkeltpersoner som vi synes har fortjent noe ekstra.

Ønsker du å bidra? Gi ditt bidrag her:   Konto nr 6001.05.02872

Månedlig beløp med AvtaleGiro   Klikk her for å laste ned skjema du kan fylle ut og returnere til oss: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.